3G, GPS Tracker Vozila Tracker Avto GPS Cut tekoče Gorivo Napravo za Sledenje Coban SOS Geo-ograjo prekoračitev hitrosti Alarm Glas Zaslona Brezplačno APLIKACIJO

3G, GPS Tracker Vozila Tracker Avto GPS Cut tekoče Gorivo Napravo za Sledenje Coban SOS Geo-ograjo prekoračitev hitrosti Alarm Glas Zaslona Brezplačno APLIKACIJO

Nov izdelek

€44.39

€55.50

-20%

Znižana cena!

Več podatkov

Sprotno sledenje

Boste lahko v realnem času spremljali cilj na google maps in enostavno, kjerkoli, kadarkoli.

Auto track nenehno * Skladba z omejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS ukaz "fix030s005n +geslo" na tracker napravo, se bo poročilo, informacije o položaju s 30s interval 5-krat. * Progi z neomejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS "fix030s030m***n+geslo" na tracker.Tracker bo poročila v realnem času lokacijo vsakih 30 sekund, ko ACC je ON, in poročilo za lokacijo vsakih 30 minut, ko ACC je IZKLJUČENO.Opomba: časovni interval, V katerem ne sme biti manj kot 10. * Smart skladbo na čas in razdaljo interval, ta funkcija pomeni, da lahko naprava, ki ji sledi prednastavljene razdalje in časovni interval dveh dejavnikov.

Cut Off Olje in Power System

Lahko na daljavo cut off olje, ko je bilo vozilo ukradeno ali izpolnjujejo nekatere nujne, seveda tudi vi lahko nadaljujete to.

Na Daljavo Glasovni Zaslon

Pošlji SMS "monitor+geslo" za enoto, bo odgovor "monitor v redu!" in preklopite na "monitor" način , potem lahko pokličete na številko SIM v napravo, se bo pick up vaš klic samodejno, in zdaj boste lahko spremljali glas okoli njega.

SOS Alarm

Dolgo pritisnite tipko SOS gumb za 3 sekunde, sledilnik je naprava pošlje SMS: "pomagaj mi!+lat./dolgo." za vse pooblaščene številke na intervalu od 3 minut.To bo ustavil pošiljanje takih sporočil SMS, kadar koli pooblaščeni število odgovor SMS: "pomagaj mi!" na tracker.

Podatkov, Beleženje Podatkov/ Obremenitev

Ko sledilnik je naprava izgubljena GSM signali ali pade brez povezave iz GPRS, tracker bo dnevnik za sledenje položaj in opozorila se samodejno na SD kartico na podlagi vnaprej določen pogoj, ko GSM signali dobili nazaj, al primeru opozorila bodo samodejno nastavi na autorized številke ali spletne platforme (server) , vendar prijavljeni sledenje podatkov mora biti naložen na spletno platformo preko SMS ukaza.

Geo-ograjo

Nastavite lahko, varnost virtualni pasu, če je vaš ciljni iti ven ali enter na tem področju, to tracker bo poslal opozorilo informacije za vas.

Tako za Spletno Sledenje Platforme in APLIKACIJE Imajo Življenjsko dobo Brezplačno Uporabo Desno!!!!

Spletno Sledenje Platforma: , demo račun: uporabniško ime: demo geslo: 8888

Pregled:

Ta Tracker je nov izdelek, ki temelji na UMTS/GSM/GPRS omrežja in GPS satelitski sistem za določanje položaja, ki nastavite številne funkcije varnosti, položaja, spremljanje, nadzor, nujne alarmi in sledenje v celoti.To lahko spremljanje oddaljenega cilja preko SMS-a ali interneta.Kaj je bolj, programske opreme za sledenje za ta naprava je brezplačno za uporabo ŽIVLJENJU, vam ni treba ne plačuje mesečno ali letno naročnino za sledenje storitve!

Vloge: široko uporablja za vozila in druge sledenje premikajočih se predmetov.

Glavne Funkcije: 1. "Sled" in "Spremljanje" načini preklapljate: privzeti način je "sledenje" (Sled način), če želite spremljati glas okoli naprave prosimo, pošljite "monitor+geslo" za tracker, da ga preklopite v zaslonskem načinu, nato pa vzpostavite klic na številko SIM v tracker boste lahko spremljali glas okoli njega; lahko pošljete "tracker+geslo" za swtich napravo nazaj v sled način. 2. Eno Iskanje : * Če je kateri koli pooblaščeni številke bila ustanovljena, tracker bo odgovor na vse klice z lokacijo poročilo.Če pooblaščeni številke bila ustanovljena, potem pa samo pooblaščeni številke se lahko prikaže lokacijo poročilo iz tracker; * Klicanje sledilnik je naprava iz pooblaščenih številk, bo končati klic in odgovoriti na sporočilo z google map povezavo in v realnem času zemljepisne širine in dolžine ; * Ko je izgubil fix s sateliti (brez GPS-signalov), bo skladbo s LBS / CELL-ID.Potem je odgovoril: SMS, ki bo vključevalo dva položaja: - GPS koordinate zadnji znani položaj. - LAC kodo.Odprto www.gpstrackerxy.com poiščite "priročnik za skladbo", in dal prejeli kodo v LAC in Cell-ID področjih, za lokacijo LBS tehnologije. 3. Auto track neprekinjeno:

* Progi z omejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS ukaz "fix030s005n +geslo" na tracker napravo, se bo poročilo, informacije o položaju s 30s interval 5-krat. * Progi z neomejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS "fix030s030m***n+geslo" na tracker.Tracker bo poročila v realnem času lokacijo vsakih 30 sekund, ko ACC je ON, in poročilo za lokacijo vsakih 30 minut, ko ACC je IZKLJUČENO.Opomba: časovni interval, V katerem ne sme biti manj kot 10. * Smart skladbo na čas in razdaljo interval, ta funkcija pomeni, da lahko naprava, ki ji sledi prednastavljene razdalje in časovni interval dveh dejavnikov. 4. Obratne točke samodejno posodobi: sledilnik bo posodobitev podatek samodejno spletni strežnik, ko je vozilo spreminjanje smeri vožnje nad pre-nastavitev kota vrednost obliki gladko krivuljo ujema z dejanskim cesti, ta funkcija deluje le v GPRS način. 5. GPS drift zatiranje: ta funkcija izključena, kot je privzeto, pošlji "zatreti+geslo" za tracker, da bo odgovor "zatreti drift ok".Podatki GPS ustavi posodabljanje, če vozilo ni vožnjo (ACC je OFF) in zemljepisno širino in dolžino, vedno isti, in podatki GPS posodobitve samodejno, ko se vozilo premika (ACC vključen). 6. Točen naslov: nastavite, APN vašega lokalnega omrežja GSM za kartico SIM v tracker prvo pred uporabo te funkcije; Po konfiguriran tako, APN, pošlji "naslov+geslo" za napravo, se bo odgovor SMS vključno točen naslov.Na primer: No. 8, Guankou 2. Rd, Nantou, Nanshan district, Shenzhen, Guandong, kitajska. 7. Na lokacijo storitev (LBS) / Cell-ID, Iskanje: Če tracker ne more vzpostaviti trdne GPS Fix, bo izračuna svojo lokacijo s Cell-ID GSM iskanje.Lokacija poročila se bo tudi GPS koordinate zadnje znane pozicije, kot tudi LAC kodo, ki Vstopajo na LAC kodo za "Priročnik za Skladbo" meni spletno sledenje platformo www.gpstrackerxy.com bo vam omogočajo, da videli tracker je trenutno lokacijo.Pošljete lahko tudi ukaz "naslov+geslo" na tracker za zahtevo točen naslov, skladba bo samodejno stikalo za sledenje za KG v GPRS način.Natančnost KG, odvisno od razdalje do najbližje Omrežja GSM baznih postaj ali bazne Postaje.Opomba: To funkcijo lahko uporabljate kot običajno v večini območij na podlagi signala omrežja GSM.To morda ne bodo na voljo na nekaterih področjih. 8. Podatki Obremenitev:

Oznake: 4g tracker, odblokiranje, gp tracker, 3g avto gps tracker, tracker vehicl, coban gps tracker, tracker, gps traker, rele gps tracker coban, 3g tracker.

Podatki

RDEČA led na Št UMTS/GSM signala
Glasovni zaslon Pošlji SMS ukaz
Band UMTS(3G) 850/1900/2100MHz
Zelena LUČKA OFF Izgubil popravek satelitov
Teža 120g
Z daljinskim upravljalnikom Da,
Vrsta GPS GPS Tracker
Omrežja UMTS/GSM/GPRS
Ime Modela TK103B/GPS103B
Napetost 12V-24V
Velikost Zaslona Brez Zaslona
GPS Občutljivost -159dBm
Rdeča LED flash počasi Interneta (GPRS) način
Gps Modul Da,
Življenjska Doba Baterije 30 Ur & Up
Out Power w
Blagovna Znamka AUTOPMALL
Preverite IMEI Pošlji SMS ukaz
Band GSM(2G) 850/1900/1800/1900Mhz
Posebne Funkcije Nepremočljiva
Rdeča LED flash hitro Načina SMS z dobrim sprejemom
Natančnost GPS 5m
pomožno baterijo Obdavčljivi 3,7 V 350mAh Polymer Li-baterija
Zelena Lučka Na Fix za satelitov
Postavka Velikost 83*54*26 MM

Napiši mnenje

3G, GPS Tracker Vozila Tracker Avto GPS Cut tekoče Gorivo Napravo za Sledenje Coban SOS Geo-ograjo prekoračitev hitrosti Alarm Glas Zaslona Brezplačno APLIKACIJO

3G, GPS Tracker Vozila Tracker Avto GPS Cut tekoče Gorivo Napravo za Sledenje Coban SOS Geo-ograjo prekoračitev hitrosti Alarm Glas Zaslona Brezplačno APLIKACIJO

Sprotno sledenje Boste lahko v realnem času spremljali cilj na google maps in enostavno, kjerkoli, kadarkoli. Auto track nenehno * Skladba z omejeno krat na časovni interval, na primer za pošiljanje sporočil SMS ukaz fix030s005n +geslo na tracker napravo, se bo poročilo, informacije o položaju s 30s interval 5-krat. * Progi z neomejeno krat na časovni interval,

Podobni izdelki: