1:16 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //16130

1:16 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //16130

Nov izdelek

€14.23

Več podatkov

Spoštovani kupec in prijatelj, tukaj je kratek opis naše trgovine izdelkov:

1、Vseh izdelkov, ki so naprodaj v trgovini, je beli film, brez barve, potrebe kupcev, poliranje, barve in montaža.Vidite lahko, barvo, slike, ki se uporabljajo kot zaslona, da bi

ste barvo zagotoviti sklic.Prosimo, bodite prepričani, da bodite pozorni na to.Vse trgovine izdelkov, je brez barve, so deli modela.

2、Vse izdelke brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, fotografije in VIZITKE. (mislih kupce prosimo, da skrbno izbrati)

3、Po tem, ko ste prejeli izdelek, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas prvič, smo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4、Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami veliko pohval!Najlepša hvala!

5、iskreno upam, da boste našli vaš najljubši izdelek tukaj.Hvala vam za pokroviteljstva.Zahvaljujemo se vam za zaupanje in podporo!

Oznake: večino smolo številke, 40k model, 135 lestvici, unpainted figurice smole, okel modeli, 135 model, model smole, prvi trobentač deloval model 116, 1 8 unpainted smolo številke, smole model okel.

Podatki

Lestvica 1
Številka Modela 1
Spol FANTJE
Material Smole
Opozorilo Ne more jesti
Tema Kompleti
Starostni Razpon > 14 let
Vrsta Smole Kompleti

Napiši mnenje

1:16 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //16130

1:16 Smolo Slika Model Komplet Unassambled Unpainted //16130

Spoštovani kupec in prijatelj, tukaj je kratek opis naše trgovine izdelkov: 1、Vseh izdelkov, ki so naprodaj v trgovini, je beli film, brez barve, potrebe kupcev, poliranje, barve in montaža.Vidite lahko, barvo, slike, ki se uporabljajo kot zaslona, da bi ste barvo zagotoviti sklic.Prosimo, bodite prepričani, da bodite pozorni na to.Vse trgovine izdelkov, je brez

Podobni izdelki: