Ni Priložena

Ni Priložena

Nov izdelek

€4.19

Več podatkov

Zakaj je naš Keglove žogo iz posebnega za vas? ✔ Naše Keglove žogo priporočamo za avtoritativni zdravnika, da se boste zanesljivo, zanesljiv in vreden zaupanja. ✔ Za Keglove trenerjev, 3 različne Keglove teža kroglice lahko izpolni vaša vaja potrebuje na različnih razvojnih stopnjah in Masaža žogo je 10 močne vibracije načini izbirate in uživajte v vaš najljubši način. ✔ Vsak masa žogo je opremljen z silikonski kabel, da vam pomaga upravljati in gibanje lažje in čisto. ✔ Z brezžičnim daljinskim razdaljo do 10 metrov, enostavno uživati kadarkoli in kjerkoli. ✔ Tiho zasnove in naprednih vodotesne funkcije, naj ga uživajo kopalnica, tuš čas, bazen, ni treba skrbeti skrivnosti. ✔ Ali so mladi, srednjih let, ali starejše, nosečnice ali okreva, potrebujete naše keglove ben wa žogo, ki je vedno prostor za izboljšanje.Prednosti izbiri naših Keglove žogo ♥ Uporabo Keglove vaje in tehta 30 minut na dan, boste lahko dobili zadovoljivih rezultatov. ✔ močnejše ✔ bolj kompakten ✔ preprečuje raztezanje ✔ ustavi uhajanje značilnosti izdelka: Barva: roza Model: 10 različnih vibracij Material: hrana silikona Največ hrupa: ≤50db Nepremočljiva rating: IP65 Navodila za uporabo Raven 1: Eno žogo, 44g, 30 minut, primerna za 1-2 tednih.Raven 2: Dvojno žogo, 81g na dan, 30 minut, 2-3 tednih.Raven 3: Dvojno žogo 102 g, 30 minut na dan, 1 mesec Masažne kroglice, 10 vibrator, ženski medeničnega dna, je masaža.

O Paket Da bi zaščitili vašo zasebnost, vam zagotavljamo, da pošljete svoje izdelke v varnem stanju.Izdelek, ki bo opremljen z zračno blazino/rumena mehurček plastičnih sredstev, da bi preprečili poškodbe, med transportaion.O Garancijo Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.O Izdelku Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.Vsi izdelki so narejeni iz Medicinskega razreda material, 100% varnosti, neškodljiv za telo (običajno je, da vonj rahel vonj, ko prvič odprete, ker je bil izdelek v zaprti embalaži za več mesecev.Prosimo, jo očistite in suho, da seveda, vonj bo izginil takoj.) O Pošiljki Bomo pošlje naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Oznake: koe ne katachi, šminka vibrator sex igrača za ženske, ogenj stick usb, nagi št., seks vibrat, odraslih jajce, oči trepalnico zdravljenje, vibrat, xb2 št., 4jb1 turbo.

Podatki

Blago Certifikat Kakovosti ce
Vrsta G-Spot
Nespodobno Sliko No
Nepremočljiva Da,
Izdelek igrače za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Hrup 40 bd
Postavka Vrsta Vibratorji
Material ABS-Medicinski silikon
Spolnost No
Blagovna Znamka y.Ljubezen
Velikost 137.5mm 160mm 100.5mm
Funkcije 1 10 Vibrator
Številka Modela 200 w

Napiši mnenje

Ni Priložena

Ni Priložena

Zakaj je naš Keglove žogo iz posebnega za vas? ✔ Naše Keglove žogo priporočamo za avtoritativni zdravnika, da se boste zanesljivo, zanesljiv in vreden zaupanja. ✔ Za Keglove trenerjev, 3 različne Keglove teža kroglice lahko izpolni vaša vaja potrebuje na različnih razvojnih stopnjah in Masaža žogo je 10 močne vibracije načini izbirate in uživajte v vaš najljubši

Podobni izdelki: