Motor Valjni Tesnilo Glave za Isuzu 3LA1 Dizelski Generator Kopač

Motor Valjni Tesnilo Glave za Isuzu 3LA1 Dizelski Generator Kopač

Nov izdelek

€29.32

Več podatkov

Opis Informacije:

Obnovo Kit

Na Zalogi

Del Modela: Isuzu 3LA1

Aplikacija(referenca) :

Isuzu 3LA1

Ta postavka vključuje:

1 PC Tesnilo Glave

Garancija:1 Leto

Garancijske Informacije:

Vse motnje / ne-delovanje deli se lahko vrnil za vračilo denarja v 365 dneh od izvirnega datuma nakupa.Pišite nam preko e-pošte ali Parde.si messaging system (prednost) za navodila, kot se vračajo element.Vsi vrnejo deli, ki so prirejena / poškodovan / modificirani ali nepopolne se ne vrača in se bo vrnil v stranko, kot je, in kot taka nadomestila ne bo izdal.

Vse nove / neuporabljeni deli se lahko vrnil za vračilo v 30 dneh od nakupa.Stroški pošiljanja niso vračljiva.Kupec je odgovoren za stroške dostave, za vrnitev predmeta, razen če vrnitev razlog je rezultat dostava napaka na našem imenu.

Dostava Informacije: 1.Prosimo, da poskrbite, vaš naslov in kontaktni podatki točni in pravilni. 2.Upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisen od logističnih podjetij in lokalne stranke ali dolžnosti. 3.Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli težave, ki jih povzročajo dostava storitev, kot so nesreče, zamude ali druga vprašanja. 4.Morebitne uvozne dajatve, se kupca odgovornost.

Povratne informacije: Vaše zadovoljstvo je naš cilj, in povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosim, pustite 4 ali 5 zvezdicami povratne informacije, bi jo cenili.Prosim stik z nami, preden zapustijo Nevtralno povratne informacije ali Negativne povratne informacije.Vam bomo odgovorili v roku 24 ur.

Oznake: youyou pokrov, poštna dekor, vrgel xiaomi, ultra termo, ssd 512 m2 m, cepilec 3 1, tie svile, blu, sonce 5se lučka, vrgel plošče.

Podatki

Številka Modela 3LA1 , 3LA1-PA01
Blagovna Znamka KEPTGO

Napiši mnenje

Motor Valjni Tesnilo Glave za Isuzu 3LA1 Dizelski Generator Kopač

Motor Valjni Tesnilo Glave za Isuzu 3LA1 Dizelski Generator Kopač

Opis Informacije: Obnovo Kit Na Zalogi Del Modela: Isuzu 3LA1 Aplikacija(referenca) : Isuzu 3LA1 Ta postavka vključuje: 1 PC Tesnilo Glave Garancija:1 Leto Garancijske Informacije: Vse motnje / ne-delovanje deli se lahko vrnil za vračilo denarja v 365 dneh od izvirnega datuma nakupa.Pišite nam preko

Podobni izdelki: